Iva Štrljić o ulozi u seriji IGRA SUDBINE: Bebe prestaju da plaču... - BIGportal.ba
Ex Yu

Iva Štrljić o ulozi u seriji IGRA SUDBINE: Bebe prestaju da plaču…

Glumica progovorila o svom liku

Glumica Iva Štrljić je na K1 televiziji u emisiji „Vikend na K1“ otrkila koliko njoj i mamama znači čuvena kreatorka Dijana Erski i kako je Dijana počela da nosi samo jednu rukavicu.

– Mame mi šalju snimke kako bebe prestaju da plaču kada se pojavi Dijana Erski na televiziji. Jedna mama me je zamolila da joj snimim par Dijaninih rečenica kako bi smirila bebu kad plače, priča Iva.

– Snimila sam joj, a ona mi je poslala snimak na kojem beba stvarno prestaje da plače kada me vidi. Ako mamama treba pomoć, ja sam tu, rekla je Iva i dodala da joj mame na Instagramu šalju i snimke dece kako je imitiraju sa jednom rukavicom.

Iva je zatim otkrila da je famozna rukavica bila njena ideja

– Želela sam da Erski bude autentična, morala je da ima nešto u svom stilu što je izdvaja. Pao mi je šešir na pamet, ali on bi previše odvlačio pažnju. I na prvoj kostimskoj probi Nena kostimografkinja mi je dala da isrpobam jednu rukavicu i u tom trenutku mi je sve jasno – Dijana Erski će uvek nostii samo jednu rukavicu.

Uloga je bila sjajna prilika za jednu glumica

– Neverovatna je prilika da ste vi u domovima toliko broja ljudi svake večeri. Imala sam odgovornost da im se zahvalim svojim radom i trudom. Često se susrećemo sa predrasudama da je telenovela lak žanr, e pa ne slažem se sa tim. Iva je zatim opravdala svoj stav.

– Radite na mnogo epizoda i morate da budete raspoloženi svakog dana. To može samo dobar glumac i veliki profesionalac. Ko se ne slaže sa mnom neka porazmisli o ovome što sam rekla, zaključila je Iva Štrljić .

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar