IVA ILINČIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: "Razmišljam šta mogu da uradim da ova planina bude viša, da žene posle mene vide dalje!" - BIGportal.ba
Ex Yu

IVA ILINČIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: “Razmišljam šta mogu da uradim da ova planina bude viša, da žene posle mene vide dalje!”

MLADA glumica Iva Ilinčić, koja je učitelja glume Miroslava Miku Aleksića prijavila za seksualno zlostavljanje, oglasila se na društvenim mrežama jakom porukom.

Iva Ilinčić objavila je citat kojim je uputila podršku ženama, te na taj način poručila koliko je važna ženska solidarnost.

– Stojim na žrtvama miliona žena pre mene, razmišljajući šta mogu da uradim da ova planina bude viša. Da žene posle mene vide dalje – stoji u objavi koju je podelila mlada glumica.

Reči podrške stigle su u komentarima u velikom broju, a mnoge žene su se zahvalile Ivi zbog hrabrog koraka na koji se osmelila.

Podsetimo, Iva je prošle nedelje dala izjavu u Tužilaštvu, a pored nje i glumica Milena Radulović iznela je u javnost svoju priču, te otkrila da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina. Milena je saslušana dan pre Ive.

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar