4. Marta 2022.

“Italijansko savršenstvo”: Monika Beluči i sve što smo htjeli da znamo o njoj

Big Portal

“Smešno mi je. To je samo fantazija koja traje bez razloga i niko ne veruje u nju. Ni ja ne verujem u to. Ni ne čitam takve stvari, dosadne su mi”, rekla je Beluči. Povod za intervju je njena nova uloga. Naime, u pozorištu Monika igra lik čuvene operske dive Marije Kalas: “Imate osećaj da sve što je imala na kraju je bila muzika. Sve ostalo je nestalo”, rekla je.

Monika je ostvarila karijeru u Holivudu, ali ipak je odlučila živi u Evropi: “Biti VIP osoba u Americi i u Evropi velika je razlika. U Evropi, pa čak i u Londonu, glumci žive normalnim životom. Sama odvodim decu u školu, sama kupujem namirnice koje su mi potrebne u radnjama”, rekla je Monika.

Njena ćerka Deva je prvi put primećena sa 14 godina, dok je prisustvovala jednom snimanju sa svojom majkom: “Ugledali su je i rekli: ’O moj Bože, želeli bismo da uradimo nešto sa njom.‘ Ali bila je premlada, pa smo malo čekali”.

Ipak, brzo je Deva postala zaštitno lice parfema Dolče i Gabana i otišla na modne piste i naslovnice časopisa:

“Danas je mladim ljudima lakše, nema tog takmičarskog duha kao u prošlosti i puno su odgovorniji. I ta dva sveta – modni i glumački – puno su bliži, nekada nisu išli ruku pod ruku. Danas je drugačije. Počela sam jako mlada, ali nisam napustila školu. A onda sam se preselila na film. Imala sam 25 i bila sam nezavisna o bilo kome. Ušla sam u filmski svet dobro zaštićena. Danas se sve vrti oko izgleda, ali posao se ne temelji na lepoti. Ako ste samo lepi, nećete da radite više od pet minuta”, rekla je Monika.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare