Italijanski odbojkaš 13 godina mislio da je u vezi sa Alesandrom Ambrosio - dao 700.000 evra za laž - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Italijanski odbojkaš 13 godina mislio da je u vezi sa Alesandrom Ambrosio – dao 700.000 evra za laž

Roberto Kacaniga (42), bivši italijanski odbojkaški reprezentativac, godinama je mislio da je u vezi s brazilskom manekenkom Alesandrom Ambrosio (40) koja je trenutno u vezi s Ričardom Lijem. Tačnije, on je to verovao poslednjih 13 godina!

Da bi sve bilo neverovatnije, oni se nikada nisu ni upoznali, a on je na nju potrošio čak 700.000 evra. Kasnije se ispostavilo da iza Alesandre zapravo stoji Maja od 50 godina. Prema Robertovim rečima, prijatelj mu je dao telefonski broj koji je navodno pripadao ženi koja je htela da ga upozna. Potom mu je priznala da je ime bilo pseudonim te da je ona zapravo Alesandra.

“Ne, nikad se nismo videli. Uvek je imala hiljadu izgovora, poput bolesti ili posla. Ali ja sam se ipak zaljubio u taj glas, i tako poziv za pozivom. Kontaktirali smo samo preko mobilnog, gotovo svakodnevno”, rekao je Roberto.

Rekao je i kako je novac pozajmljivao od rodbine, porodice, prijatelja…Potom je otkrio da su iza prevare stajale tri osobe, a njegovi saigrači opisali su ga kao introvertiranog i naivnog te da su zapravo oni posumnjali u prevaru i prijavili slučaj policiji koja je sprovela istragu.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Izbor najboljih svjetskih albuma 2021. godine: Organski zvuk olovnih vremena

Vanja A

Kako se Lejdi Gaga izvukla iz pakla droge?

Vanja A

Najkraći let na svijetu traje 53 sekunde, a avion prima samo osam putnika

Vanja A

Ostavite komentar