Italijanska voditeljka ostavila dečka zbog Ibrahimovića: "Samo me gledaj Zlatane" VIDEO - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Italijanska voditeljka ostavila dečka zbog Ibrahimovića: “Samo me gledaj Zlatane” VIDEO

Čuveni fudbaler Zlatan Ihrahimović (38) i najlepša voditeljka sveta Dileta Leota (29) u centru su svetskog skandala

Odjekuje njeno: “Samo me gledaj Zlatane”, a svi se pitaju šta je sa njenim dečkom italijanskim bokserom Danijelom Skardinom (28) kog zovu Zver.

Zver je sigurno ozbiljno ljuta jer razloga za to je mnogo! Zlatan i Dileta našli su se u žiži nakon snimanja reklame. Voditeljka je i te kako poznata svetskoj javnosti, ali je zajedničkim reklamnim spotom zaintrigirala sve.

Usledila je zajednička večera u Milanu i slatke slike paparaca. I onda još jedno bum! Italijanski mediji kažu da je pukla veza prelepog TV lica i Zveri.

Fudbaler je godinama pored zanosne Helen koja čak malo i podseća na Diletu ili je bolje reći da voditeljka liči na Zlatanovu ženu, a javnost je zna i kao nekog ko je fudbalskoj zvezdi najveća podrška.

Brak Helen i Zlatana je za javnost, zasada, bio savršena bračna luka, ali je izgleda došlo do ozbiljne oluje!

Potvrde nema, ali se zna da je King Toreto, kako još zovu boksera, ostao na Ibici da odmara, dok je Dileta uživala sa fudbalskom zveri Zlatanom, a onda se sa prijateljima i roditeljima uputila na Siciliju kako bi makar kratko pobegla od skandala.

Ali ne leži, vraže, milioni ljudi ispratili su javnu Instagram prepisku Dilete i Ihrabimovića koji je na njenu sliku posle treninga reagovao ovako: “Šta radiš na krovu Dileta? Ne zabušavaj!”.

Odgovorila mu je: “Samo me gledaj!”.

Sa Dilete je teško skloniti pogled, nema šta, a teško je sada i umiriti strasti javnosti posle svih ovih dešavanja. Diletu govorkanja nisu nimalo osujetila. Naprotiv. Posle javne prepiske postavila je još jedan video sa Zlatanom.

Možda je i sve deo promotivne kampanje, jer Šveđanin jednostavno zna kako da sebe postavi u centar. Osim toga, već godinama se deklariše kao najveći papučar i ne krije da svoju suprugu slepo sluša.

Nego, pitaju se sada svi i kako na sve reaguje Zlatanova supruga Helen Segel (49), njegova velika ljubav i majka njegovih sinova Maksimilijana i Vinseta.

https://www.instagram.com/p/CC35v4sKzW9/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

“Kokainski nilski konji” Pabla Eskobara su sterilizovani: “Opasni za okolinu”

V.R.

Pjevač benda Motli kru slomio rebra na koncertu prilikom pada sa bine

V.R.

Izašao novi trejler za film “Betmen” – pogledan je deset miliona puta

V.R.

Ostavite komentar