Italijan preživio pakao: "Uperili su pištolje u mene i suprugu" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Italijan preživio pakao: “Uperili su pištolje u mene i suprugu”

Nekadašnji italijanski fudbaler Klaudio Markizio izjavio je da su razbojnici uperili pištolje ka njegovoj supruzi i njemu prilikom pljačke u kući u Torinu.

Grupa od petorice pljačkaša upala je u dom bivšeg fudbalera Juventusa i Zenita i na njegove oči uzela dragulje, novac, satove i druge materijalne vrednosti.

“Uperili su pištolje na naše glave. Bilo je teško, nikada u životu nisam video prave pištolje“, priznaje Markizio za Korijere dela Sera.

Sreća je, kako naglašava Markizio, je da je zajedno sa ženom Robertom ostao smiren, ali ujedno i preplašen.

“Tražili su mi da im pokažem gde držim sef, odgovorio sam im da ga nemam, ali mi nisu verovali. Stvarno nemam sef. Uzeli su sve što su mogli da nađu. Bio sam uplašen za suprugu i sebe, ali hvala Bogu da deca nisu bila kući, već na fudbalu na koji ih je deda odveo”.

Da nešto nije u redu posumnjao je baš trener sinova Markizija, jer se Kladio nije javljao na telefon, otkriva 33-godišnji bivši vezista.

“Zvao nas je trener i sumnjao da nešto nije u redu čim se ne javljam. Tada su se razbojnici zabranuli i ubrzali situaciju. Taj detalj je čista sreća”, zaključio je on.

Sav slučaj ispituje lokalna policija i to uz pomoć video nadzora oko vile doskorašnjeg fudbalera, koji je završio karijeru usled brojnih povreda.

Danas objavljeno

Ksenofobija, genocid, agresija, Rusija – pismo s tzv. Kosova o Srbiji

Zeljka

FIFA pokrenula postupak protiv Srbije – sporna zastava “Nema predaje”

Zeljka

Mbape poslao Francusku u osminu finala!

Zeljka

Ostavite komentar