8. Oktobra 2022.

Italijan objasnio kako zaustaviti Halanda

Big Portal

Nesta, koji je sa “azurima” osvojio i titulu svetskog prvaka, kaže da je impresioniran učinkom Norvežanina do sada, ali da i za njega ima leka.

Haland je u Premijer ligi postigao 14 golova na osam utakmica, igrači odbrane u Premijer ligi ne uspevaju da nađu rešenje za njega.

Kada su Nestu pitali šta bi on radio i da li bi voleo da igra protiv Halanda, odgovorio je potvrdno.

O, da, mogao bi da igram sa njim! Nosio sam se sa Brazilcem Ronaldom. Haland je veoma dobar, ali Ronaldo je bio nešto sasvim drugo. Igrao sam protiv Mesija, Kristijana Ronalda, ali Ronaldo je bio drugačiji“, poručio je Nesta.

Na pitanje kako bi on pokušao da zaustavi Halanda, rekao je da mu ne smete dati prostora.

Ja bih pokušao da ostanem vrlo blizu njega. Kad pokuša da krene u trk da ga blokiram. Ostavite mu previše prostora i mrtvi ste“, objasnio je Nesta.

Slično je nedavno govorio Rio Ferdinand, koji je rekao da je u čudu što niko od defanzivaca još nije pokušao da mu parira tako da ga striktno markira.

Video sam ga kako ide sa sredine terena potpuno neometan. Morate mu stati u blok, malo ga pogurati. Niko to ne radi, zapanjen sam. I kad je lopta pred golom, niko ga ne dira. Morate da imate nekada kontakt telom u opasnoj zoni da biste ga zaustavili“, poručio je Ferdinand.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare