"Istjeraću Mirka iz kuće" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Istjeraću Mirka iz kuće”

Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović pozitivna je na korona virus, baš kao i njen sin Veljko. Ona se tim povodom oglasila i istakla da se oboje dobro osjećaju i da nisu imali prethodno nikakve simptome.

Kako je sin Goce Božinovske, Mirko Šijan bio na proslavi kod Ražnatovića povodom rođenja Željka, pjevačica je istakla da ona nema namjeru da se testira na Covid-19, ali čim je čula da je njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko Ražnatović pozitivni na koronu, odmah je uzela toplomjer i sinu Mirku Šijanu i snajki Bojani Rodić izmjerila temperaturu.

– Kakva crna korona. Znate koliko ljudi je na nogama preležalo taj virus. Šta se sad podigla tolka prašina. Nisam se testirala i nemam namjeru, a ni moj sin Mirko. Ako ima koronu ima da ga istjeram iz kuće. Šalu na stranu, on i moja Bojana pucaju od zdravlja. Rumena, lijepa djeca, kakav virus. Evo sad sam im mjerila temperaturu, oboje imaju 36,2. I da dobiju koronu, to je sad moderno. Evo ja nemam temperaturu ni do 36, ja sam mrtva žena, počela sam da se hladim. Nosila sam tri hektara zemlje, kakva korona, ja se ubijam od posla preznojim se i sve izađe iz mene – rekla je za Kurir.

Danas objavljeno

Muharem Serbezovski završio na operaciji

Vanja A

Objavljena rijetka fotografija Zdravka Čolića s majkom i ocem

Vanja A

Suze: Ildi Šaulić suprug priredio ŽURKU IZNENAĐENJA za ROĐENDAN

Zeljka

Ostavite komentar