Istinita priča o nastanku jedne od najljepših pjesama Džeja Ramadanovskog - BIGportal.ba
Ex Yu

Istinita priča o nastanku jedne od najljepših pjesama Džeja Ramadanovskog

Pjesme Džeja Ramadanovskog i danas se pjevaju, a neke će ostati evergrin.

Jedna od čuvenih balada je i “Uspeo sam u životu”, koja iza sebe krije emotivnu i istinitu priču. Džej ju je otpjevao devedesetih godina, a napisao ju je Dorćolac Iso Lero Džamba.

Džamba je bio “žestoki momak” koga su 23. septembra 1992. godine u kockarnici na šestom spratu Beograđanke pretukli radnici obezbjeđenja, poslije čega ga niko nikada nije vidio. Kockarnicu je tada obezbjeđivala agencija Delije, čiji je vlasnik bio Arkan.

Istorija sukoba između Džamba i Arkana potiče, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloljetnike u Valjevu.

Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobijedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu. Priča se da mu Arkan kasnije to nije zaboravio.

Inače, Džamba se družio sa Giškom, bio je i Kneletov prijatelj, bio je dobar sa pjevačima i glumcima, a Džej mu je bio brat od tetke.

Kako se priča, Džamba je hit “Uspeo sam u životu” napisao dok je bio u zatvoru.

GLOSSY/ALO 
Foto: Instagram

Danas objavljeno

NAPASTVOVAO I DRUGE DEVOJKE! Ovi glumci su išli na časove kod Aleksića, optuženog za silovanje!

D

POTRESNA ISPOVJEST MILENE RADULOVIĆ: Imala sam 17 godina, a on 61! Aleksić imao šemu zlostavljanja u blizini gomile djece!

D

SEKA ALEKSIĆ JE ZA NJIM LUDJELA Znamo ga kao Marka iz ”Mi nismo anđeli”, a evo kako on izgleda sada

D

Ostavite komentar