24. Novembra 2020.

Istina o krahu romanse Jelene i Ivana i DRUGOJ ŠANSI koju su dali jedno drugom

Big Portal

Oni su otpočeli romansu 2008. godine. Tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, nasmejani par je viđen zajedno i cijeli Balkan je ubrzo čuo da su Ivan i Jelena zaljubljeni jedno u drugo, prenosi Blic.

Nakon godinu dana medije su preplavile informacije da je ipak došlo do kraha ove velike ljubavi, a nijedno od njih dvoje nije željelo da komentariše navode. To je pak potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata, a njegova izjava bila je suzdržana.

– Jelenu ne treba očekivati – rekao je tada.

Mnogi su navijali da se romansa nastavi, a to se dogodilo tek godinu dana kasnije, kad su shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Nastavili su da budu zajedno tajanstveno, baš kao i na samom početku veze, sve dok 21. juna 2011. godine u Londonu nije uslijedila velika prekretnica. U trenucima kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili romansu, glumac i pjevačica su se u Engleskoj – vjerili.

Uslijedilo je svadbeno veselje krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice, a mlada i mladoženja su se odlučili da baš u Gornjem Milanovcu stanu pred oltar, jer je Ivan iz Užica, a Jelena iz Kragujevca, pa da im se svatovi ne bi ljutili jer su došli na “tuđi teren” – našli su se na pola puta.

U braku su dobili kćerkicu Ninu, koja je centar njihovog svijeta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare