Istetovirao trofej za pobjedu Engleske, slatko nasmijao Italijane - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Istetovirao trofej za pobjedu Engleske, slatko nasmijao Italijane

Pre finala Evropskog prvenstva u fudbalu, engleski navijači bili su uvereni u pobedu protiv Italije i veliko slavlje nakon utakmice.

Neki su išli toliko daleko da su nekoliko dana pre finala počeli da tetoviraju telo u znaku Evropskog prvenstva.

Jedan vatreni navijač Engleske je napravio pravo umetničko delo na svojoj nozi, ne znajući da će njegov tim izgubiti titulu evrospkog pobednika u fudbalu.

Luis Holden je istetovirao pobednički pehar s poznatom krilaticom “It’s coming home” (Dolazi kući) koja znači povratak titule u Englesku, kolevku fudbala.

“Nisam razmišljao o tetovaži, samo sam želeo da Engleska pobedi”, priča on dodajući da su svi navijači Engleske ućutali kad je njihov tim izgubio.

“Ne želim da je uklonim. Ljudi mi govore da bi je trebalo prekriti, ali ne želim i neću”

Vatreni navijač Engleske Luis Holden kaže da bi jedino promenio godinu 2020. na 2024, aludirajući na naredno Evropsko prvenstvo, kada očekuju pobedu, prenosi “Sky Sports”.

Velika očekivanja engleskog navijača, ovekovečena tetovažom nasmejala su mnoge Italijane koji su mu se čak i javili. Međutim, gubitak evropske titule njemu nije bio smešan.

“Oni misle da je to smešno, kao i moja porodica. Puno italijanskih navijača poslalo mi je poruku, ali samo sam se nasmejao na to – zaključuje engleski navijač.

Danas objavljeno

Kanje Vest optužio Adidas za krađu

V.R.

Gučijeve modele na reviji u Milanu nosilo 68 parova identičnih blizanaca

V.R.

Invazija uništivača ječma: Krugovi u žitu ogromna šteta za proizvođače

V.R.

Ostavite komentar