13. Novembra 2021.

Ispovijest Verice Šerifović: “Nisam znala da li da plačem ili da se smijem”

Big Portal

Naime, kako je Verica ispričala ona je Rajku morala da plati 1.500 maraka, kako bi potpisao sporazumni razvod i pustio je da se mirnim putem raziđu:

– Kad je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla sam: „Ma neka mi bude kako mi bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega.“ Možda je to tako moralo da bude, sad kad gledam iz ove perspektive”, rekla je Verica koja je u braku ostala samo kako bi bila uz Mariju:

Konačno razvedena

– Rajko je voleo da se kocka i nekom tipu je dugovao određenu svotu novca. Jednog dana je došao kući i rekao mi: „Moraš da mi daš pare!“ Ja skroz zbunjena, sedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: „Kakve pare?“, a on mi kaže: „Moram da vratim dug od 1.000 maraka.“ Onda se iz šale setim i kažem da ću mu dati 1.500, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata “izjavila je legendarna pevačica svojevremeno u emisiji iz Profila na Grand televiziji.

https://www.instagram.com/p/CHtPiESFl1s/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4ba4cfdf-f809-4e0e-9da3-b3f33c3db2c4

– Moj plan je bio da prvo odemo kod advokata i potpišemo papire, ali on je non-stop govorio: „Daj mi pare!“ Ja mu kažem: „Polako, prvo izvadi ličnu kartu i potpiši.“ Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena! Našla sam se u čudu, taj osećaj – da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: „Vera, hoćete čašu vode?“, a ja ga pitam: „A je l‘ mogu ja da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate.“ Zapalila sam cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, posle toliko godina da se ova muka ovako preseče”, zaključila je pevačica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare