ISPOVIJEST Seke Aleksić: "Otac je TUKAO mamu, mali brat je skakao po njemu da je odbrani" - BIGportal.ba
Ex Yu

ISPOVIJEST Seke Aleksić: “Otac je TUKAO mamu, mali brat je skakao po njemu da je odbrani”

Pevačica Seka Aleksić (40) gostovala je u emisiji “Preživeli” i tom prilikom se prisetila traumatičnih iskustava, koje je prošla zbog oca Milorada.

Iako sada živi život kao iz bajke, nije krila da je živela jako siromašno, i da život sa ocem, majkom i bratom pamti i po ružnim i tešikim iskustvima za jedno dete, koje je tada gledalo kako otac tuče njihovu majku.

– Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke,  kazala je Seka.

Nikad se to ne briše iz glave

– To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave – dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji “Preživeli” na televiziji K1.

Sekin otac preminuo je pre četiri godine.

U nedavnom intervjuu spomenula je da je otac video njenog starijeg sina Jakova, ali žali što nije dočekao da vidi Jovana.

– Kad se to desi čoveku se vraćaju slike iz detinjstva, falio mi je tata u životu. Mama me je sama odgajala. Ne može niko ko je razveden da kaže “Dovoljno je što živi sa jednim”, nije dovoljno. LJubav nedostaje, dodala je Seka.

Danas objavljeno

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Švajnštajger: Ana me je naučila šta znači ljubav

Vanja A

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Vanja A

Ostavite komentar