Ispovijest Megan Markl uzdrmala Britaniju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ispovijest Megan Markl uzdrmala Britaniju

U velikom i emotivnom intervjuu za ITV, Megan Markl otkrila je tajne svog života na dvoru, i priznala da iako svi misle da im cvjetaju ruže, njima ni malo nije lako.

“Mi ne živimo, mi preživljavamo. Nije lako balansirati i izboriti se uz svu ovu medijsku pažnju” , izjavila je ona na početku intervjua.

Intervju je sniman prilikom njenog putovanja u Afriku, a supruga princa Harija izjavila je da je život na dvoru veoma težak.

– Prijatelji su mi govorili da se ne udajem za Harija, rekli su da život može biti poguban. Istina je da sam se prije trenutka i tokom porođaja osjećala ugroženo i bila sam u velikom strahu – izjavila je ona.

Megan objašava da iako je u SAD bila glumica i navikla je na svjetlo reflektora, njen život se drastično promijenio kada je postala članica britanskog dvora.

– Mislim da me niko ne razumije. Želim da budem srećna, pokušala sam da budem hladna, da se prilagodim, ali to je nemoguće. Kada sam krenula da se zabavljam sa Harijem, prijatelji iz SAD su bili oduševljeni, a prijatelji iz Britanije rekli su mi da će mi tabloidi uništiti život. Nije lako živjeti ovako, kada čovek sve drži u sebi, to može biti pogubno – dodala je ona.

Ona je na pitanje kako se osjeća sada odgovorila da je loše, a potom se i zahvalila na pitanju, jer kako je rekla, jako dugo je niko nije pitao kako je zapravo. Intervju koji je dala ITV poprilično je uzdrmao Veliku Britaniju.

Danas objavljeno

Bizarni zahtjevi poznatih pjevača na turnejama: Mariah Carey tražila da joj društvo pravi 20 bijelih mačića

Vanja A

Jennifer Lopez u maksi suknji koja izgleda sjajno uz čizme, ali i uz ljetne sandale

Vanja A

Princ Harry želi s porodicom posjetiti kraljicu, ali se plaši: Prijeti tužbom ako mu se ne vrate stare privilegije

Vanja A

2 0 komentara

jovanovic miodrag 22 Oktobra, 2019 at 1:41 pm

Nemisle je valjda ubiti kao dajanu?

Odgovori
jovanovic miodrag 22 Oktobra, 2019 at 1:45 pm

Nemisle je valjda ubiti kao dajanu?nikakv dupli komentar nisam napisao jer nisam pijan niti sam bio ikada.A sta vi to nesto zajebavate pa nista ne ide?Ja ne znam sta vi to jos hocete!

Odgovori

Ostavite komentar