Ispovijest Ace PEJOVIĆA o odrastanju: "Nisam plakao ali..." - BIGportal.ba
Ex Yu

Ispovijest Ace PEJOVIĆA o odrastanju: “Nisam plakao ali…”

Slavni pevač sa samo 14 godina otišao je iz rodnog Prijepolja u veliki grad

Popularni pevač Aco Pejović jedan je od najpoznatijih pevača sa naših prostora koji je svojim glasom, staloženošću i harizmom osvojio srca publike širom Evrope. NJegovi koncerti broje po nekoliko desetina hiljada ljudi, uvek se traži karta više, a Pejović publici nikada ne ostane dužan odličnu atmosferu koja se prepičava.

Ipak, put od uspeha nije bio tako jednostavan i bilo je mnogo odricanja kako bi uspeo u svojoj karijeri i generalno životu. Za jedan domaći medij, Pejović je ispičao kako je otišao iz porodičnog doma sa smo 14 godina, kada je iz Prijepolja otišao u Podgoricu na školovanje gde je živeo u školskom domu.

– Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šestoro, sedmoro ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike. Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao – ispričao je Pejović.

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar