Isplivali detalji veze Ane Nikolić i oženjenog električara - BIGportal.ba
Ex Yu

Isplivali detalji veze Ane Nikolić i oženjenog električara

Popularna pjevačica Ana Nikolić već dva mjeseca uživa u ljubavi sa električarom Dejanom Nikolićem, oni su se navodno upoznali preko zajedničkih prijatelja, a kako se navodi, varnice među njima su se javile već pri prvom susretu.

Pjevačica i njen izabranik prvo su počeli da se dopisuju, kako navodi izvor, a potom i tajno viđaju jer je Anin novi momak oženjen.

“Ana i Dejan su se upoznali letos preko zajedničkog prijatelja. Bili su u provodu, i super su se složili, odmah su se svideli jedno drugom”, rekao je izvor, pa otkrio kako je došlo do pjevačicine afere sa oženjenim električarem.

“Dejan je Ani rekao da ima ženu, ali je objasnio da je pred razvodom. Rekao je da ne ide kući već neko vreme, i da je to brak samo na papiru, najviše zbog dece”, ispričao je sagovornik, koji dodaje da se Ana i njen oženjeni dečko ne razdvajaju.

“Oni su svaki dan zajedno, imaju ista interesovanja i žive na isti način. Ani odgovara njegov tempo života jer ona ne voli monotoniju, sa njim je uvek neka žurka, stalno negde idu”, otkrio je izvor za Alo, koji kaže da je Dejan oduvijek volio poznate devojke.

“Iako je u braku duži niz godina, Dejana su uvek privlačile popularne devojke. Jedno vreme se družio sa Tarom Simov, i sa još nekim devojkama sa estrade. Njega privlači slava, glamur, zato je Ana upravo žena po njegovom ukusu”, objasnio je izvor.

PodsJetimo, Ana je prije nekoliko dana objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem, kako smo već pisali, riječ je o električaru Dejanu Nikoliću koji je još uvijek zakonski oženjen i ima dvoje djece, a komšinica mu je pJevačica Ana Sević.

Nedugo nakon što smo otkrili ko je čovjek u čijem krilu se slikala Ana došli smo i do njegove supruge Vlanetine Spajić koja je sa Nikolićem već osam godina u braku.

“Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj”, rekla je ona i dodala da Dejan izbjegava odlazak na sud.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Luksuzna jahta i kumovi milijarderi

Vanja A

“Teško joj se neko dopadne”

Vanja A

Misteriozna ljepotica: Dok žene uzdišu za Filipom Kostićem, on krije svoju ljubav

Vanja A

Ostavite komentar