Isplivali detalji razgovora koji pokazuju kakav je zapravo bio odnos između Deppa i Heard - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Isplivali detalji razgovora koji pokazuju kakav je zapravo bio odnos između Deppa i Heard

Johnny Depp javno je priznao da je bio žrtva zlostavljanja Amber Heard, a jedna snimka pokazuje da mu se ona zbog toga čak i rugala. Jednu od snimki koju je porota čula pustio je Deppov odvjetnik, a ona je otkrila kakav je odnos Deppa i Heard zaista bio.

Naime, riječ je o telefonskom pozivu snimljenom nekoliko mjeseci nakon što su u maju 2016. godine podnijeli zahtjev za razvodom braka, a Depp je dobio zabranu pristupa glumici.

-Ne znam kako vratiti svoju reputaciju, kaže Heard na snimci, na što joj Depp odgovara da se zajedno mogu obratiti javnosti pismom.
-Zajedno napišemo pismo u kojem kažemo da ćemo razvod maknuti od očiju javnosti, govoreći da ćemo to pokušati riješiti sami, da su mediji napuhali to. Da se volimo i da želimo biti sigurni da smo jedno s drugim dobro, kaže on, no kraj njegove rečenice se na snimci ne čuje.

-Nemaš pojma. Oduzet mi je svaki milimetar kredibiliteta. I to na nepošten način, odgovara mu Amber.

-Zlostavljanje, s time se moramo suočiti. Moramo se pozabaviti time, Amber, kaže joj Depp misleći na prve glasine o zlostavljanju u njihovom braku, na što ga ona ponovno podsjeća da je u pitanju njen ugled. Glumac ju je upitao zašto je onda uopće govorila o ikakvom nasilju.

-Nisam. Ti si me natjerao na to. Tvoj me tim natjerao na to tako što je krenuo u napa,, odgovorila mu je.

Ispričala je da se bojala za život posljednji put kada su stvari među nama poludjele, a on ju je podsjetio da mu je ‘boca alkohola bačena u nos i da je izgubio prst. U tom trenutku Amber izgovara riječi kojima je na sebe navukla bijes javnosti i Johnnyjeve podrške.

Naime, sarkastičnim tonom rekla mu je da rekla da ‘’barem može tvrditi da je bila poštena borba’’ i da može reći svijetu da je žrtva porodičnog nasilja.

-Vidi što će sud reći. Vidi što će svijet reći. Reci im Johnny. Reci: Ja, Johnny Depp, muškarac, žrtva sam porodičnog nasilja, kaže mu glumica uvredljivim tonom.

-Da, jesam, riječi su kojima je glumac na glas priznao da je žrtva nasilja.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Danas objavljeno

Trinaest godina od smrti Majkla Džeksona

V.R.

Šeron Stoun otkrila da je imala 9 pobačaja: Ženama se nameće osjećaj krivice i neuspjeha

V.R.

Najveći kruzer na svijetu iz brodogradilišta ide u staro gvožđe

V.R.

Ostavite komentar