Isplivali detalji o smrti Britani Marfi i njenog supruga "prevaranta" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Isplivali detalji o smrti Britani Marfi i njenog supruga “prevaranta”

Glumica Britani Marfi umrla je u decembru 2009. godine, nakon što se iznenada srušila u kupatilu kuće u zapadnom Holivudu u kojoj je živela sa suprugom, Simonom Monjakom, koji je preminuo pet meseci kasnije – u sličnim uslovima i u istoj kući.

Zvaničnici su objavili da je uzrok smrti 32-godišnje glumice kombinacija upale pluća i zloupotrebe prepisanih lekova, ali novi dokumentarni film na dublji način se bavi misterioznim okolnostima tragične smrti Britani Marfi.

Dvodelni dokumentarac “What Happened, Brittany Murphy?”, čija je premijera planirana za 14. oktobar na HBO Max, prikazuje kako je život jedne od najperspektivnijih mladih zvezda svoje generacije – sa nezaboravnim ulogama u filmovima poput “Clueless“ i “Girl, Interrupted”, postao jedna od najmračnijih holivudskih tragedija.

Prijatelji i članovi porodice Britani Marfi i Simona Monjaka otkrili su nove detalje o njihovom problematičnom odnosu, naglasivši kako su pokušali da je spreče da se uda za njega.

O braku Marfi i Monjaka kruže brojne teorije zavera povezane s njihovim tragičnim smrtima, a time se bavi i novi dokumentarac, u kome se pojavljuju Simonova majka, brat i bivša verenica Elizabet Ragzdejl.

“Čak i ako nije ubio Britani, dopustio joj je da umre jer nije pozvao lekara da joj pomogne”, izjavila je Elizabet u filmu, a piše “New York Post”.

Elizabet je bivšeg verenika opisala kao manipulatora koji je pokušao da je uveri da je bolestan kako bi se sažalila i zatrudnela sa njim, nakon čega ju je napustio.

“Nazvala sam ga iz Njujorka kako bi mu rekla da sam uspela, i pre nego što sam uopšte uspela da dovršim rečenicu, spustio mi je slušalicu. Ostavio me samu i trudnu”, izjavila je Elizabet.

Osobe bliske Britani Marfi otkrile su kako je njena veza sa Simonom bila uznemirujuća i da je on bio sociopata. Njihova veza započela je 2006. godine nakon što je Britani raskinula sa Džoijem Makaluzom. Mnogi su bili zabrinuti jer su smatrali da je prebrzo ušla u novu romansu i niko nije znao šta se sa njom događa.

Uprkos tome, par se nakon godinu dana venčao na intimnoj ceremoniji na kojoj su bili prisutni samo članovi najuže porodice.

“Upoznali smo se kad sam imala 17 godina. Godinama smo bili prijatelji, a najlakša odluka u životu mi je bila ona da se udam za njega”, izjavila je Britani u jednom od intervjua.

Međutim, prema tvrdnjama njoj bliskih izvora, bila je daleko od iskrene sreće, a brak sa Simonom je negativno uticao na njenu glumačku karijeru.

“Britani je dolazila na set jako dobre volje, a nakon viđanja sa Simonom, vraćala se neraspoložena. Promena je bila itekako vidljiva”, otkrio je reditelj Aleks Merkin koji je sa njom sarađivao.

Danas objavljeno

10 savjeta za buduće i sadašnje vlasnike pasa

Vanja A

U Amsterdamu pronađen slijepi putnik u prostoru za točak aviona, preživio 11-satni let

Vanja A

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Vanja A

Ostavite komentar