Isplivala Vranješova prepiska sa drugom u kojoj spominje poznatu pjevačicu - BIGportal.ba
Ex Yu

Isplivala Vranješova prepiska sa drugom u kojoj spominje poznatu pjevačicu

Nakon što je na društvenim mrežama ponovo počeo da kruži snimak na kojem se fudbaler Ognjen Vranješ i Katarina Grujić ljube, pojavila se i njegova prepiska sa drugom u kojoj spominje pjevačicu. Ognjen je prilikom prepiske priznao da je Katarina jednina djevojka sa kojom bi bio u vezi kada bi se razveo….

Nakon što je na društvenim mrežama ponovo počeo da kruži snimak na kojem se fudbaler Ognjen Vranješ i Katarina Grujić ljube, pojavila se i njegova prepiska sa drugom u kojoj spominje pjevačicu.

Ognjen je prilikom prepiske priznao da je Katarina jednina djevojka sa kojom bi bio u vezi kada bi se razveo.

“Tebra, to je jedina cura s kojom bih ja bio u vezi, da se razvedem!”, napisao je fudbaler.

“Pa nemam pojma kakva je ona stvarno, mada ništa ružni nisam čuo pretjerano za nju. I Maletićka je hvali, zna joj oca i sve, al’ ja je ne poznajem”, odgovorio mu je drug sa kojim se dopisivao.

https://www.instagram.com/p/BzJJY8qoOTl/

Kako će na ovo reagovati Kaćin novi dečko, koji je nedavno navodno prijetio Vranješu zbog toga što je objavio sporni snimak ostaje da vidimo.

Podsjetimo, Kaća se nedavno prvi put na jednom događaju pojavila sa novim bogatim dečkom Semirom Junuzovićem iz Tuzle. Semir je direktor kompanije koja nosi porodično prezime. Firma koju posjeduje njegova porodica jedna je od najprofitabilnijih u tuzlanskom regionu, a bave se izgradnjom puteva, proizvodnjom betona i usluga transporta, uključeni su u trgovinu nafte i naftnih derivata… Firma se proširila otvaranjem plinske stanice u maloprodajne svrhe.

Svet

Foto: Instagram/Printscreen

Danas objavljeno

Bojana Barović pokazala stomak: Manekenka uživa čekajući treće dijete

Zeljka

Ilda Šaulić se oglasila nakon bratovog venčanja

Zeljka

Vesna Zmijanac otkrila koliki je najveći BAKŠIŠ koji je dobila

Zeljka

Ostavite komentar