Ispitana u Tužilaštvu BiH: Alisa Mutap se nije branila ćutanjem, aktivno iznijela svoju odbranu - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Ispitana u Tužilaštvu BiH: Alisa Mutap se nije branila ćutanjem, aktivno iznijela svoju odbranu

Alisa Mutap, bivša djevojka nastradalog mladića Dženana Memića koja je uhapšena juče u Sarajevu, ispitana je danas u Tužilaštvu BiH.

Prema informacijama Avaza Mutap se nije branila ćutanjem, nego je aktivno iznijela svoju odbranu. To je potvrdio i njen advokat Goran Dragović. Kako je rekao, očekuje se tužilačka odluka.

– Ona se nije branila ćutanjem ali ne možemo iznositi detalje. Ono što mogu reći da je je aktivno iznijela svoju odbranu i sačekaćemo da tužilačku odluku za koju ne znamo kakva će biti. Nismo se branili ćutanjem i nema razloga ništa da se krije – rekao je Dragović za Avaz.

Ožegović je bio recepcioner u hotelu “Crystal” u kobnoj noći. Uhapšeni su i pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Nedžad Hrvat i Nebojša Veljović u okviru istrage o ubistvu mladića Dženana Memića.

Veljović i Hrvat su tragične noći na Ilidži osiguravali diplomatske objekte. Tužilaštvo BiH ih sumnjiči za prikrivanje dokaza.

Tačnije, sumnje se da su ciljem prikrivanja dokaza, svjesno svojim nadređenima prvo dojavili da je povrijeđena samo jedna osoba da bi tek kasnije rekli da su “ipak povrijeđene dvije osobe”.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Građani za “crni petak” potrošili skoro 25 miliona KM

M.

Šef SZO zabrinut: “Razumijem sve zemlje”

M.

Sutkinja Drena Marin osuđena na zatvor i zabranu vršenja dužnosti

M.

Ostavite komentar