Iskustvo života: Prespavajte u stanu modne ikone Carrie Bradshaw - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Iskustvo života: Prespavajte u stanu modne ikone Carrie Bradshaw

„Seks i grad“ je serija koja je aposlutno zaludila cijeli svijet.

Carrie Bradshaw jedna je od kultnih likova i modnih ikona naše generacije. Osim mode jedan od glavnih fokusa serije je iconic stan Carrie Bradshaw, a ovog novembra i vi možete zaviriti u glamurozni stan „Seks i grad“ serije.

U čast nadolazećeg nastavka popularne serije Warner Bros i Airbnb pomno su rekreirali stan Carrie Bradshaw. Stan je rekreiran u duhu originalnog stana iz serije, zidovi su obojeni u boju pistacija, a police su ukrašene nostalgičnim detaljima poput čašama za martini i izdanjima Voguea. Vjerujemo da je ormar Carrie Bradshaw u jednom trenu bio stanje požude od strane gotovo svih žena. On se također nalazi u Airbnb-ovoj rekreaciji stana, apsolutno pršti od ukrasa, haljina, šljokica i naravno, Manolo Blahniks. U ormaru također možemo pronaći i Patricia Field tutu koju Carrie nosi u uvodnoj špici – a sva roba i modni ukrasi su spremni za isprobavanje. Moda je jedan od ključnih razloga zašto ljudi vole Seks i grad te Airbnb i WarnerBrothers potiču goste da se upuste u “igru oblačenja”. Ono za što su se još pobrinuli je i personalizirano iskustvo stiliziranja i fotografiranja.

U rekreaciji stana 12. i 13. novembra gosti će moći prenoćiti po cijeni od 23 dolara. Simbolična cijena je postavljena kao omaž 23. godišnjici Seks i grada. Rezervacije se otvaraju 8. novembra u podne, a sam stan se nalazi u Chelsea četvrti u New Yorku. Osim pristupačne cijene i mogućnosti isprobavanja odjeće gosti će dobiti i virtualni pozdrav od glavne glumice, Sarah Jessica Parker. Za ovu saradnju Sarah Jessica Parker ističe “Lik Carrie Bradshaw mi je blizak i drag, a ponovno posjetiti njen svijet za nastavak priče o „Seks i gradu“ bila je velika radost, uzbuđena sam što će naša publika doživjeti Carriein New York kao nikad prije.”

Izvor: Journal.hr

Danas objavljeno

Robi Vilijams: Plaćeni ubica mi je bio nad glavom

Vanja A

Nik Kejv najavio novi dokumentarac

Vanja A

Žena se popela na vrh automobila koji je tonuo u rijeku kako bi napravila selfi

Vanja A

Ostavite komentar