14. Marta 2022.

Iskra Brajović progovorila o odnosu s ocem Vojom

Big Portal

Iskra je svom ocu Voji podarila unuku Ines, sa ocem se viđa, njeguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od bajnog.

“Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca”, rekla je prije nekoliko godina Iskra, prenose mediji.

Podsjetimo, Voja Brajović oženio je najprije svoju ljubav iz djetinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i kćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je kasnije oženio koleginicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina.

O njegovom drugom braku Iskra je svojevremeno rekla sljedeće:

“Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje”.

(Telegraf)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare