„IS“koristi priliku i zaposli se u Istri ! - BIGportal.ba
Saopštenje za medije Vijesti

„IS“koristi priliku i zaposli se u Istri !

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Banja Luci u prostorijama hotela Jelena u utorak 02.04.2019. godine, s početkom u 16:30h.
Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Istarski Supermarketi“, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Brend “IS”- Istarski Supermarketi d.o.o. prepoznaje važnost ljudskih resursa i kontinuirano je u potrazi za zaposlenima koji će svojom motiviranošću doprinijeti razvoju i ostvarenju organizacijskih ciljeva.

Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Rast i razvoj Istarskih supermarketa je umjeren, ali kontinuiran i stabilan s velikim naglaskom na kvalitet proizvoda, kvalitetu usluge i najoptimalniji odnos visoke kvalitete-vrhunske usluge-umjerene cijene.

Danas u Istri i Rijeci, Istarski Supermarketi imaju 110 trgovina, koje se sastoje od 60 cjelogodišnjih trgovina, te 49 sezonskih trgovina u kampovima i turističkim naseljima, u kojima trenutno radi preko 762 zaposlena radnika.

U planu je da postanu regionalni lider u maloprodaji kao trgovina iz komšiluka u kojoj će se moći kupcu pružiti najbolja usluga i široki asortiman kvalitetnih proizvoda. „IS“ asortiman čini na hiljade raznovrsnih proizvoda koji se prilagođavaju zavinso od lokacije trgovine i zahtjevima kupaca.

Za potrebe Istarski Supermarketa tražimo veliki broj radnika na pozicijama prodavač-blagajnik i prodavač-mesar.

Napominjemo da je za poziciju prodavač-blagajnik poželjno radno iskustvo ali nije uslov.

Svojim sezonskim radnicima Istarski Supermarketi obezbjeđuje besplatan smještaj i prevoz sa posla i na posao te podmiruje troškove putovanja od mjesta prebivališta do Istre i natrag ali i troškove izrade sanitarnih knjižica.

Uz mjesečnu platu i naknadu za topli obrok osigurana je i dodatna stimulacija za mjesec juni, juli i avgust koja se isplaćuje srazmjerno broju odrađenih sati. Pored toga, zaposleni dobijaju i poklon bonove za rođendan i za Božić.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Istarski Supermarketi organizuju i plaćaju sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u utorak 02.04.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Banja Luci u prostorijama hotela Jelena.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije Istarski Supermarketi.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti putem prijavnog obrasca:

PRIJAVNI OBRAZAC

 

ili putem sljedećeg mail-a: posao.ba@dekra.com

 

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail info.ba@dekra.com

 

Danas objavljeno

Stiže toplotni talas

M.

Bajden: Posljednja stvar koju Putin sada želi je novi hladni rat

M.

Nastavljena hapšenja u slučaju Memić: Priveden policajac, drugi pod nadzorom

M.

Ostavite komentar