Isklesano tijelo i savršenu haljinu Megan Fox zasjenilo je njeno potpuno ispeglano lice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Isklesano tijelo i savršenu haljinu Megan Fox zasjenilo je njeno potpuno ispeglano lice

Megan Fox i Machine Gun Kelly pojavili su se zajedno na premijeri jednog filma, a njenu savršenu haljinu zasjenilo je ‘ispeglano’ lice.

Javna pojavljivanja Megan Fox i Machine Gun Kellyja popraćena su velikim medijskim interesom, a kako i ne bi kada od samih početaka mnogi nisu shvaćali ni kako su se spojili.

Ali, bez obzira na sve komentare, oni i dalje uživaju u ljubavi, a ovoga su se puta zajedno pojavili na premijeri filma ‘Good Morning’ u Los Angelesu. I iako je glumica u posljednje vrijeme često oblačila modne promašaje koji su izgledali kao se trudi ponovno biti srednjoškolka, ovoga je puta doista izgledala kao prava diva.

Na crvenom tepihu pozirala je u ružičastoj, šljokičastoj haljini s dubokim prorezom na lijevoj nozi te više nego istaknutim dekolteom. Uz to je nosila i nude platformke, dok je kosu blago zalizala. Ipak, moramo priznati da je u licu izgledala kao voštana figura, ali nije tajna da je Fox svoj izgled blago doradila kod hirurga.

Foto: celebfirst.com

Iako je oduvijek bila pojam ljepote i seksepila, ni to joj nije bilo dovoljno pa su mnogi primijetili da je počela pretjerivati i da je previše ‘unakazila’ ono što je prirodno.

Prije nekoliko je mjeseci Fox otkrila da pati od tjelesne dismorfije, mentalnog poremećaja koji karakterizira doživljaj bolesne osobe da su joj dijelovi tijela deformirani, neprivlačni, ružni, čak i odvratni, dok je nedostatak o kojem govori zapravo jedva vidljiv ili čak ne postoji.

Azra.

Danas objavljeno

Poslije crvenog tepiha, pravac plaža: Manekenka haljinu zamijenila minijaturnim bikinijem

Zeljka

Većina ih svakodnevno koristi, a ne zna koliko su štetne – ove tri stvari što pre izbacite iz kuće

Zeljka

Sudaranje pesnicama odlazi u zaborav: Rukovanje se vraća na velika vrata

Zeljka

Ostavite komentar