Isklesanim tijelom manekenka podigla već visoku temperaturu na plaži - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Isklesanim tijelom manekenka podigla već visoku temperaturu na plaži

Manekenka Gabrijela Bruks nešto više od godinu dana je u vezi sa glumcem Lijamom Hemsvortom, a svakoga je oduševila svojim poslednjim snimanjem koje je u prvi plan stavilo njenu vitku liniju.

Bruks (24) je u novoj kampanji za kupaće kostime pokazala svoju neverovatnu liniju, a čak je i koleginice Tani Atkinson i El Vanjes bacila u senku. Devojke su na plaži snimale kadrove za novu kampanju, a svi pogledi bili su upereni u lepu manekenku – Gabrijelu Bruks.

Bruks poslednjih meseci puni medijske redove zbog veze sa sedam godina starijim glumcem Lijamom Hemsvortom. Par je počeo vezu nedugo nakon što je on završio svoj kratkotrajni brak sa pevačicom Majli Sajrus 2019. godine, a dok su zajedno, ne skidaju ruke jedno sa drugog.

“Lijamu je prijatno sa Gabrijelom. Njegova porodica je voli, a to mu je dosta važno”, rekao je izvor blizak glumcu nakon što se otkrilo da je u vezi sa mladom manekenkom.

https://www.instagram.com/p/CLWWnsXHT4d/

Prema navodima njegovih prijatelja, veza koju ima sa Gabrijelom potpuno je drugačija od one koju je imao sa Majli.

Gabrijela je bila u vezi sa muzičarem, a radilo se o pevaču benda “The 1975” Metu Hiliju. Zajedno su bili od 2015. godine pa sve do nekoliko meseci pre nego što je upoznala Lijama.

Dok ne pozira pred objektivima fotografa, Gabrijela studira istoriju i arheologiju, a kao i njen dečko Lijam, živi u Australiji.

Danas objavljeno

Izvode ga iz medicinskog centra: Bred Pit uslikan u invalidskim kolicima

Zeljka

Jamajka ima toksično voće za nacionalno blago

Zeljka

Slonovi u Indiji: Mladunče spašeno uz pomoć bagera iz dubokog bunara

Zeljka

Ostavite komentar