ISKASAPILI GA, PA SE OTARASILI NOŽA Nebojša se posvađao sa drugom i njegovom djevojkom zbog para - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

ISKASAPILI GA, PA SE OTARASILI NOŽA Nebojša se posvađao sa drugom i njegovom djevojkom zbog para

Dušan B. (39), koji je osumnjičen da je u srijedu iskasapio Nebojšu Nedeljkovića (45) u njegovoj “lanči” u Bariču, žrtvi je dugovao pare, ali ga je na ubistvo natjeralo to što je poznanik palicom udario njegovu djevojku Dunju T. (27).
I Dunja T. je uhapšena, a tereti se za saizvršilaštvo. Kako je utvrđeno, ona je u blizini groblja u Bariču bacila nož kojim je Dušan B. Nedeljkoviću zadao smrtonosne ubode.

Nebojša Nedeljković uboden je pet puta nožem, a njegovo beživotno tijelo pronašla je porodica u automobilu “lanča” u Bariču.

Ono što je za sada poznato je da je Nedeljković u utorak, oko 23 časa, nevjenčanoj supruzi Tanji rekao da ide da se nađe sa jednim prijateljam, da se dogovore u vezi sa nekim poslom i parama.
– Osumnjičeni Dušan B. je navodno dugovao novac, i to nekih 200, 300 evra, za mobilni telefon Nedeljkoviću. Zbog tog duga je trebalo da se sastanu, a i sama žrtva je nevjenčanoj ženi rekla da ide da završi neki posao, i da treba da donese neke pare. Da li je dug zaista bio za kupljeni telefon ili je možda u pitanju neki drugi nelegalni posao, za sada ne možemo da utvrdimo. U dogovoreno vrijeme našli su se, a sa Dušanom B. je bila i djevojka Dunja T, sa kojom je u vezi – saznaje Blic od izvora bliskog istrazi.

Dušan B. i Dunja T. ušli su u Nedeljkovićevu “lanču” i odvezli su se do lokalnog groblja. Prema saznanjima u istrazi, tamo su se posvađali zbog novca, pa je navodno Nedeljković uzeo palicu koju je držao u automobilu i udario Dunju T. Po svemu sudeći, Dušana B, već iznerviran zbog svađe sa Nedeljkovićem, to je dodatno razbjesnilo, pa je izvadio nož koji je imao kod sebe i pet puta ga ubo, dva puta u grudi, dva puta u leđa i jednom u vrat. Teško povređeni Nedeljković je ušao u automobil i pokušao da se doveze do glavnog puta, da bi zatražio pomoć. Međutim, od groblja do raskrsnice Obrenovačkog puta i Ulice Tanaska Rajića iskrvario je i nije uspio da dozove pomoć, pa se “lanča” zaustavila pored druma.

– U međuvremenu, Dunja T. je na deponiji pored lokalnog groblja bacila nož kojim je njen momak izbo Nedeljkovića – dodaje izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, i žrtva i dvoje osumnjičenih Dušan B. i Dunja T. povezuju se sa narkoticima, zbog čega se u prvi mah vjerovalo da je Nedeljković ubijen zbog neraščšćenih računna u vezi sa drogom. Iako je navodno Dušan B. dugovao novac Nedeljkoviću zbog mobilnog telefona, istražitelji ne odbacuju mogućnost da je dug u stvari bio za drogu.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Porošenko: “Vraćam se u Ukrajinu”

M.

Dvije godine od početka širenja vijesti o virusu iz Kine

M.

Podrška Đokoviću iz Srbije, zasijala kula Beograd

M.

Ostavite komentar