Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović snimili prve pjesme - BIGportal.ba
Ex Yu

Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović snimili prve pjesme

Pobjednik ZG Mahir Mulalić je u studiju, a još sedam pjesama očekuje mlade pjevače

Samo mjesec dana nakon završetka posljednje sezone ‘Zvezde Granda’ Valentina Kuzmanovic i Isak Sabanovic snimili su svoje pjesme!
On kao drugoplasirani takmicar objavio je pjesmu “Prvo jutro”, autora Sase Lazica i Aleksandra Milica Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, treceplasirana finalistkinja bila muza jednog od čuvenog dvojca popularnih Aspirinaca, Milosa Roganovica sa pjesmom “Hladno srce”.

Kada je riječ o pobjedniku “Zvezda Granda” Mahiru Mulalicu uskoro se očekuje i njegova prva pjesma, budući da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gracanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon završetka finalne emisije i izbora samih pjesama, kasnije ušao u studio.
Mili: “Najprije ćemo pustiti pjesme za prvo četvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na sta smo jako ponosni jeste činjenica da su oni iz četiri različite republike – Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije!

Osim svega navedenog, očekuju nas jos sedam kompozicija koje ce dobiti mladi pjevači, a za koje čelnici produkcija smatraju da im spremljene pjesme najbolje, uslovno rečeno, leže, buduci da su se tokom čitave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora.

Tako neke od pjesama koje ćemo uskoro čuti potpisuju Jelena Trifunovic, Sasa Lazic, Marko Cvetkovic, Milos Roganovic, ali i vrhunski grčki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pjesme snime.
“Ideja je da se svake godine na albumima ‘Zvezde Granda’ okupe najbolje pjesme i autori iz regiona, a koje su primjerene širokom stilu naše produkcije i da to bude odskočna daska za njihove tek započete karijere. S obzirom na to da prvo trazim pjesme koje bi se mogle naći na albumima naših najvećih zvijezda posao nije uopste lak, ali ponudicemo jedan raznolik i drugaciji muzički splet. Nas cilj je da nase mlade zvijezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su iskusni pjevači. Veliki svakako jesu.

Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zaslužuje takav predivan muzički završetak. Najprije ćemo pustiti pjesme za prvo četvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na sta smo jako ponosni jeste cinjenica da su oni iz četiri različite republike – Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajedničke premijere”, ponosno je istakao Aleksandar Milic Mili direktor muzičke produkcije u “Grandu”.

Isak:

Valentina:

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar