Irina Shayk otkrila emotivnu priču koja stoji iza njene tetovaže - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Irina Shayk otkrila emotivnu priču koja stoji iza njene tetovaže

SUPERMODEL i bivša zaručnica Bradleyja Coopera Irina Shayk otkrila je emotivno značenje koje stoji iza njezine minijaturne tetovaže koju već godinama ima na gležnju.  Naime, Irina je dala istetovirati ime svoje pokojne bake Galine čijim je životom, kako kaže, oduvijek bila fascinirana i koju je jako voljela.  Kako je ispričala…

SUPERMODEL i bivša zaručnica Bradleyja Coopera Irina Shayk otkrila je emotivno značenje koje stoji iza njezine minijaturne tetovaže koju već godinama ima na gležnju. 

Naime, Irina je dala istetovirati ime svoje pokojne bake Galine čijim je životom, kako kaže, oduvijek bila fascinirana i koju je jako voljela. 

Kako je ispričala za Harper’s Bazaar, njezina baka Galina je u svojim tinejdžerskim godinama bila špijunka u Drugom svjetskom ratu, a kada se rodila Irina ona je bila jedna od osoba zaslužnih za njezino odrastanje. 

“Majka mog oca je bila jedna od najsnažnijih žena u mom životu. Bilo je jako inspirativno odrastati s njom jer sam puno naučila o životu i o tome koliko žene mogu biti snažne”, izjavila je Irina. 

Danas objavljeno

Teksas je ukinuo nošenje maski: “Veliki broj ljudi je uplašen”

Zeljka

“Volim ga već 15 godina, ali dugo nisam mogla da mu priznam. Jedna stvar me je plašila”

Zeljka

Nevjerovatno OTKRIĆE: Arheolozi u Pompeji pronašli veliku svečanu kočiju u izvanrednom stanju

Zeljka

Ostavite komentar