Irina Šajk u kupaćem kostimu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Irina Šajk u kupaćem kostimu

Da lepe žene nisu uvek srećne u ljubavi primer je i ruska manekenka Irina Šajk. Posle dugogodišnje veze sa fudbalskim asom Kristijanom Ronaldom koja se neslavno završila, kako se pisalo, zbog njegovih brojnih preljuba ali i zbog toga što se temperametna lepotica nije slagala sa njegovom majkom, uplovila je u romansu sa holivudskim…

Da lepe žene nisu uvek srećne u ljubavi primer je i ruska manekenka Irina Šajk. Posle dugogodišnje veze sa fudbalskim asom Kristijanom Ronaldom koja se neslavno završila, kako se pisalo, zbog njegovih brojnih preljuba ali i zbog toga što se temperametna lepotica nije slagala sa njegovom majkom, uplovila je u romansu sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom.

Scenario kao da se ponovio, pa ni njihova dvogodišnja ćerka nije pomogla da Bredli i Irina ostanu zajedno. Razlog njihovg raskida je navodno to što se glumac zaljubio u koleginicu i pevačicu Lejdi Gagu.

I dok se spekuliše da je novopečeni par započeo život pod zajedničkim krovom, Irina je rešila da pokaže bivšem šta je izgubio pa je objavila fotografiju u kupaćem koja dokazuje da je nestvarno zgodna.

https://www.instagram.com/p/Bz-n9mQnORm/?utm_source=ig_web_copy_link

Fanovi su poručili lepoj Ruskinji da  izgleda bolje nego ikada i uputili joj brojne komplimente.

Danas objavljeno

Pandemija godi superbogatima: “Ekstremna koncentracija ekonomske moći u rukama manjine”

Zeljka

Adel uvela stroga pravila na koncertu: Ulaz samo za one sa vakcinom i negativnim PCR testom

Zeljka

Tajna opstanka čuvene kućice na Drini: Kinezi su u kolonama čekali da dođu do nje

Zeljka

Ostavite komentar