Irina Šajk progovorila prvi put poslije raskida sa Bredlijem - i sada znamo šta je jaka žena - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Irina Šajk progovorila prvi put poslije raskida sa Bredlijem – i sada znamo šta je jaka žena

Iako je dok su bili zajedno retko pričala o njihovom privatnom životu, Irina Šajk je odlučila da progovori o svojoj vezi s Bredlijem Kuperom koju su prekinuli u junu prošle godine.

Manekenka je za britanski Vogue otkrila da je poslednjih pola godine provela razmišljajući i sumirajući na razdoblje koje je iza nje.

“Smatram da u svim dobrim vezama iznosimo ono najbolje i ono najgore iz sebe, to je jednostavno ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne moraju da budu sjajan par”, istaknula je Irina i nastavila: “Jako sam srećna zbog našeg zajedničkog iskustva. Život bez Bredlija je jedno sasvim novo poglavlje za mene”.

https://www.instagram.com/p/ByZy9dZIwa_/?utm_source=ig_embed

Naglasila je da nastavljaju i dalje zajedničkim snagama da odgajaju njihovu ćerku te da joj je puno teže s ćerkom otkako su ona i glumac raskinuli.

“Teško je pronaći ravnotežu između samostalnog odgajanja deteta i posla kojim je prehranjujem. Verujte mi, ponekad se probudim i pomislim: O moj Bože, ne znam šta da radim, raspadam se”, otvoreno je rekla manekenka.

Ipak, izvor blizak paru istaknuo je za časopis People da i Bredli i Irina stavljaju njihovu zajedničku čerkicu na prvo mesto i trude se da je vaspitaju na najbolji mogući način.

Izvor: Index.hr

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar