Irina Šajk odabrala interesantnu toaletu za važnu reviju - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Irina Šajk odabrala interesantnu toaletu za važnu reviju

Irina Šajk dokazala je da može da ponese sve

Irina Šajk bila je jedan od VIP gostiju na reviji Đorđa Armanija za proleće 2023.godine u Milanu.

NJen jedinstveni izgled u prvom redu izdvojio ju je od ostalih. Lepa Irina odlučila se za klasično crno odelo, noseći kravatu, pa je izgledala izuzetno strogo i poslovno. Ipak, odela su jedna od Armanijievih jačih strana, pa je napravila pravi izbor, a iako su ostale dame birale haljine i štikle, Irina je ponela lakovane cipele.

Model je inspirisan muškom odećom, ali je Šajk uspela da sve iznese na sebi svojstven način. Na ulici sve češće možemo da sretnemo dame u odelima ove jeseni jer su apsolutno osvojila modnu scenu širom sveta.

MFW- Celebrities Arrivals at the Giorgio Armani Celebrity Outside Arrivals Giorgio Armani – Milan Fashion Week Pictured: Irina Shayk,Image: 726043613, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Irina Shayk, Credit line: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Foto: profimedia

Irina Šajk nedavno je navela pratioce na Instagramu da pomisle da se pomirila sa glumcem Bredlijem Kuperom. Manekenka je podelila niz fotografija sa Bahama, a na jednoj od njih nalazi se i u društvu Bredlija od koga se rastala 2019. godine. NJihova veza trajala je pet godina, id zvaničnog razlaza su viđeni nekoliko puta, uglavnom kako bi oboje bili sa malom Leom, zejdničkom ćerkom.

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar