iPhone 13 Pro ukupno četvrti na DxOMark testu kamera - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

iPhone 13 Pro ukupno četvrti na DxOMark testu kamera

Apple je za Pro modele iz iPhone 13 linije upotrebio potpuno nove senzore, uključujući i veće senzore za glavnu kameru

Čak je i iPhone 13 mini dobio senzor sa 1.7µm pikselima i stabilizacijom kod prebacivanja.

iPhone 13 Pro ukupno četvrti na DxOMark testu kameraOvo je pomenutim modelima pomoglo da ostvare solidne rezultate na DxOMark testu kamera – iPhone 13 mini je čak uspeo da se izjednači sa iPhone 12 Pro Max modelom po rezultatu.

iphone2_40.jpg


Apple iPhone 13 Pro je ostvario ukupan rezultat od 137 poena, što ga smešta na četvrto mesto po ukupno ostvarenim rezultatima (iza Huawei P50 Pro, Mi 11 Ultra i Mate 40 Pro+ telefona). Sa Photo rezultatom od 144 poena, telefon je među najboljima.

DxOMark je najviše pohvalio iPhone 13 Pro na polju boljeg prikaza detalja na fotografijama, dok novi 3x objektiv nudi bolje uvećavanje u odnosu na prošlogodišnji model, a poboljšani su i kontrast i prikaz boja.

Kada je u pitanju Video, iPhone 13 Pro je ostvario 119 poena. Video klipovi, snimljeni ovom kamerom, imaju širok dinamički raspon mapiranja boja, a poboljšan je i autofokus u odnosu na prethodnu generaciju.

Kompletan DxOMark test kamera za iPhone 13 Pro je dostupan ovde, dok je test kamera iPhone 13 mini modela dostupan ovde.

Izvor: DxOMark

Danas objavljeno

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

PayPal bi mogao kupiti Pinterest

Vanja A

Ostavite komentar