iPhone 13 bi mogao stići uz always-on displej - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

iPhone 13 bi mogao stići uz always-on displej

Displeji koji su uvek upaljeni (always-on) mogu se naći na nekim telefonima, ali ovu opciju nemaju svi uređaji. U pitanju je korisna funkcija, koja omogućava pregled obaveštenja bez potrebe pritiskanja ekrana. Sada se sugeriše da će ova karakteristika stići i na iPhone 13.

Mark Gurman iz Bloomberga tvrdi da će iPhone 13 implementirati sličnu always-on displej tehnologiju kakvu ima i Apple Watch. “Očekujte brži A15 čipset, manji izrez, novi displej za duži radni vek baterije i potencijalno “always on mode” i 120Hz osvežavanje za displej, kao i poboljšanja za snimanje videa”, stoji u izveštaju Gurmana.


Ovo nije prvi put da čujemo o dodavanju always-on displej opcije na iPhone. Tokom 2020. godine su se pojavile informacije koje su isto sugerisale uvek upaljen ekran i 120Hz osvežavanje.

Apple ovu funkciju nije pominjao niti je ukazao na njeno postojanje tokom svog WWDC događaja, gde je kompanija najavila iOS 15, tako da ćemo morati da sačekamo eventualnu zvaničnu potvrdu kako bismo bili sigurni da će always-on displej
biti deo karakteristika iPhone 13 linije.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

HP je predstavio najnovije Spectre x360 2-in-1 laptopove

Vanja A

Apple je objavio iOS 15 i iPadOS 15

Vanja A

Sertifikat za Google Pixel 6 seriju potvrđuje UWB i Wi-Fi 6E podršku

Vanja A

Ostavite komentar