iPhone 13 5G model bez izreza u vrhu ekrana se pojavio u epizodi popularne TV serije? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

iPhone 13 5G model bez izreza u vrhu ekrana se pojavio u epizodi popularne TV serije?

Jedna od popularnih originalnih TV serija, dostupnih na Apple TV+, je komedija pod nazivom Ted Lasso, sa Jasonom Sudeikisom u naslovnoj ulozi.

Gledaoci su na Twitteru prijavili da su u šestoj epizodi druge sezone serijala (pod nazivom “Signal”) primetili iPhone 13 model bez izreza. Dva puta tokom epizode, telefon se pojavljuje sa uobičajenim korisničkim interfejsom za iPhone na ekranu, ali bez izreza za selfi kameru

Izrez, koji se prvi put pojavio na iPhone X modelu 2017. godine, trebalo bi da ima manju veličinu na iPhone 13 seriji. U nekom trenutku se očekuje da će Apple ukloniti izrez, premeštanjem Face ID komponenti ispod ekrana zajedno sa prednjom kamerom za FaceTime. Ili će se kompanija odlučiti za vraćanje na Touch ID i integrisanje senzora otiska prsta u taster za paljenje ili implementiranje senzora otiska prsta ispod ekrana.

Moguće je da je izrez greškom uklonjen obradom u postprodukciji. Malo je verovatno da bi pred objavu iPhone 13 linije, od koje nas deli svega nekoliko nedelja, Apple velike vesti o iPhone-u bez izreza obelodanio putem plasmana proizvoda u televizijskoj emisiji. U jednom krupnom planu telefona, očigledno je da su korišćeni digitalni specijalni efekti.

iphone2_38.jpg
Jedna od slika prikazuje poleđinu iPhone-a 13, sa lažnim modulom kamere. Vertikalni položaj kamera u modulu podseća na sistem koji je Apple koristio u okviru iPhone 11 modela.

Danas objavljeno

Redmi Note 11 Pro 5G će imati AMOLED displej sa 120Hz osvježavanjem

V.R.

XPG predstavio DDR4 RGB memorijske module SPECTRIX D50 sa ROG sertifikatom

V.R.

Škole u Velikoj Britaniji uvode prepoznavanje lica učenika

V.R.

Ostavite komentar