iPhone 12 Pro Max primijećen na CAD renderima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

iPhone 12 Pro Max primijećen na CAD renderima

Do sada smo već čuli neke informacije o iPhone 2020 modelima kompanije Apple, a sada imamo CAD rendere uređaja za koji se veruje da je iPhone 12 Pro Max.

Do rendera je došao dojavljivač Max Weinbach, i u partnerstvu sa Everything Apple Pro pretvorio ih je u rendere visokog kvaliteta i 3D štampani model uređaja.

Prema navodima, završeno je samo 70% CAD modela, pa su neki detalji popunjeni informacijama iz ranijih glasina. Renderi potvrđuju neke od prethodno procurelih detalja, počevši od ravnih ivica oko ekrana, kao i ravnijeg staklenog panela sa manjom zakrivljenošću po ivicama. Tu je i manji izrez.

Renderi sugerišu da će iPhone 12 Pro Max biti tanji od njegovog prethodnika, sa debljinom od oko 7,4mm ali će zato biti duži i širi. Ispupčenje za kameru je takođe veće od onog na iPhone 11 Pro Max modelu, dok same kamere neće biti toliko izražene.

Druge vidljivije izmene dizajna uključuju šire antene, koje će pomoći kod 5G podrške, dok je SIM slot pomeren do tastera za zvuk umesto da bude pored tastera za paljenje. Tamo gde je bio SIM slot, render sada sugeriše Smart Connector.

Novi Apple telefoni se očekuju tokom jeseni, kada ćemo imati i potvrdu njihovog dizajna.

Izvor: Benchmark/Neowin

Danas objavljeno

Izveštaj iz studija: Cyberpunk 2077 nije trebalo da izađe 2020. godine

D

Koja čet aplikacija je najbolja za vas?

D

Chrome 88 implementira pretragu tabova i poboljšanu zaštitu za lozinke

D

Ostavite komentar