Ipak stižu novi Prijatelji? Ekipa hoće još veće honorare - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ipak stižu novi Prijatelji? Ekipa hoće još veće honorare

Novac je glavni problem!

Novac je glavni problem!

Najnovija glumica sa nekadašnjeg seta koja je ponovo oživela ideju bila je Jennifer Aniston koja je u nedavnom gostovanju kod Ellen DeGeneras pristala da fanovima pruži nastavak!

Ja sam potpuno za! Znam da bi devojke pristale, a momci bi takođe sigurno pristali, ko zna, možda se i dogodi” , izjavila je ona.

Ipak, svi glumci i glumice nekadašnje serije zahtevaju da njihovi honorari budu isplaćeni unapred, a cifre koje su ponudili produkciji prevazilaze granice normalnog.

Već se pregovara o tome, ali svi žele ogromne svote novca koje jednostavno nisu realne” , priznao je izvor za OK! Magazin. “David Schwimmer i Matthew Perry su bili oni koji su odbijali da pregovaraju dugo vremena, ali sada su ponovo u igri kada su saznali koliki novac mogu da uzmu.”

Izvor tvrdi da producenti pokušavaju da nateraju Jamesa Burrowsa da režira film, ali je pitanje da li će scenaristkinja Marta Kauffman na to pristati, obzirom da ona i Jennifer već nego vreme planiraju da zajedno napišu scenario za film.

Jennifer želi da sarađuje sa Martom i da joj dozvoli da predvodi scenario, ali ono što ih koči jeste budžet” , iskren je izvor. “Složni su oko toga da dobiju multimilionski ugovor i neće pristati ni na šta manje obzirom da znaju koliki bljesak bi film izazvao.”

Po svemu sudeći, čini se da je projekat u svojoj početnoj fazi, i ništa ne govori da će do njegovog ostvarenja doći skoro.

Danas objavljeno

Vrijeme je da upoznamo pravog Stalonea

Vanja A

Karneval u Riju vraća se u punom sjaju

Vanja A

NASA ponovo najavila sletanje na Mjesec

Vanja A

Ostavite komentar