Internet šokiran pokušajem Kendall Jenner da nareže krastavac - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Internet šokiran pokušajem Kendall Jenner da nareže krastavac

Društvene mreže ispunile su se brojnim komentarima nakon što je objavljena snimka na kojoj Kendall Jenner reže krastavac. Ta 26-godišnja manekenka nije baš znala kako nožem proći kroz to povrće i narezati ga.

Snimka je isječak iz porodičnog showa The Kardashians koji se emitira na mreži Hulu, a nije poznato zašto je polusestra Kim Kardashian pred kamerama odlučila demonstrirati svoju kulinarsku nevještost.

Kendall je u posljednjoj epizodi došla u vilu svoje majke u Calabasasu i shvatila da je ogladnjela pa si je željela napraviti nešto za prigristi. Odbila je majčin prijedlog da joj kuhar napravi nešto za jesti i zaključila da si može i sama pripremiti obrok jer rezanje krastavca “nije teško”. Kako se pokazalo, njoj nije ni lako.

Vidjevši kako joj se kćer muči, Kris je pitala kuhara: “Hoćete li narezati ovo za nju?”

Videoisječak izazvao je brojne komentare:

“Prije sat vremena gledala sam kako Kendall Jenner pokušava narezati krastavac. Osjećam se malo superiorno, ali uglavnom siromašno.”

“Opsjednuta sam pokušajem Kendall Jenner da dokaže da nije razmažena bogatašica koji je skoro završio tako da si je iščašila rame pokušavajući narezati krastavac.”

“Gledanje Kendall Jenner kako reže krastavac bilo je jedna od najbolnijih stvari u mom životu.”

“Ovo je najtragičnija stvar kojoj sam svjedočila.”

Azra.

Danas objavljeno

Preminuo glumac Rej Liota

M.

Frizura kao kod Heder Loklir iz najboljih dana – kosa bujna kao osamdesetih

Zeljka

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Ostavite komentar