Instagramuše smislile bizaran trik za punije usne, mogao bi dovesti do povreda - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Instagramuše smislile bizaran trik za punije usne, mogao bi dovesti do povreda

POSLJEDNJIH su godina napućene i pune usne nezaobilazan detalj na licu brojnih slavnih dama i starleta. Neke od njih su posegnule za hirurškim rješenjem kako bi postigle taj izgled, a ekipa koja nema love za plastične operacije domislila se raznim rješenjima kako bi u kućnoj radinosti postigle sličan efekt.

Najnoviji trik pomoću kojeg postižu utisak punih usana je korištenje superljepila kako bi si zalijepile gornju usnu za područje ispod nosa zbog čega usne djeluju punije. 

Ovaj trend nije samo bizaran, već može uzrokovati i povrede, jer razdvajanje kože zalijepljene agresivnim superljepilom može biti vrlo bolno, a vrlo je vjerovatno i da se koža raspukne prilikom razdvajanja. 

https://twitter.com/brianna_vacio/status/1170405494592172033?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1170405494592172033&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2115786

Iako sve više djevojaka objavljuje snimke na kojima su zabilježile svoje pokušaje lijepljenja usana, brojnim se korisnicima društvenih mreža ovaj trend ni najmanje nije svidio. 

https://www.instagram.com/p/B2RbrSaJUzj/?utm_source=ig_embed

“Zamisli da se tokom razgovora usna samo odjednom odlijepi”, “Šta ako poljubiš dečka i usne ti ostanu zalijepljene za njegove”, “Ovo je odvratno”, “Kakva te nesigurnost tjera na ovo?” bili su neki od komentara. 

Danas objavljeno

Bezos odredio datum za putovanje u svemir

Vanja A

Topljenje Antarktika dovešće do “katastrofalnog” rasta nivoa

Vanja A

“Spice Girls” ponovo na velikom platnu

Vanja A

Ostavite komentar