Instagram Stories dobijaju podršku za automatske titlove sa novim nalepnicama - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Instagram Stories dobijaju podršku za automatske titlove sa novim nalepnicama

Instagram je najavio novu funkciju automatskog titlovanja za Stories. Funkcija titlovanja naziva se “opisne nalepnice” i automatski će transkribovati govor u Instagram pričama.

Trenutno je dostupna na „engleskom“ i za „zemlje koje govore engleski“. Očekuje se da će uskoro biti predstavljen za druge jezike i zemlje.

Instagram već nudi funkciju automatskog prepisivanja za IGTV i Threads aplikaciju. Sada se dodaje u Stories i Instagram Reels. Funkcija prepisivanja pomoći će ljudima koji su gluvi ili nagluvi. Štaviše, to će pomoći i gledaocima koji nisu dobro upućeni u engleski jezik ili žele da gledaju Priče bez zvuka.

Instagram Stories dobijaju podršku za automatske titlove sa novim nalepnicama

Funkcija Tekst za Priče je odličan način da se izrazite. Možemo koristiti različite fontove, boje stilova i još mnogo toga. Slično tome, Instagram će vam omogućiti da prilagodite stil, boju i druge parametre transkribovanog zvuka. Vidljivost takođe možete poboljšati korišćenjem nalepnice u kontrastnoj boji u pozadini.

Funkcije automatskog prepisivanja obično nisu baš tačne, posebno kada su u pitanju interpunkcije i reči specifične za određeni region. Srećom, možete uređivati tekst, dodavati interpunkcije i menjati pojedine reči.

Izvor: Iphonehacks

Danas objavljeno

Pojavile su se informacije o prvim MSI Intel Z690 matičnim pločama

Vanja A

Samsung Galaxy Tab S8 se pojavio na renderima

Vanja A

Google izdao hitno upozorenje za sve korisnike Chrome-a

Zeljka

Ostavite komentar