Instagram mnogima nije radio; problemi su sada riješeni - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Instagram mnogima nije radio; problemi su sada riješeni

Ukoliko ste sinoć imali problema sa pristupanjem Instagramu – niste jedini. Izveštaji širom interneta (Downdetector, Reddit), ukazuju na to da su brojni korisnici prijavljivali različite greške sa servisom.

Korisnici Instagrama su primećivali ekrane na kojima nisu ulogovani, stranice sa praznim objavama fotografija, “Welcome to Instagram” poruke kao da imaju potpuno novi nalog ili feedove koji se ne učitavaju nakon nekoliko fotografija.

Rano jutros, posle ponoći, Instagram je objavio da su pomenuti problemi rešeni, pa bi aplikacija trebalo ponovo da funkcioniše bez problema.

U izjavi za The Verge, iz Instagrama su istakli: “Tokom jučerašnjeg dana korisnici su imali problema sa pristupanjem Instagramu. Rešili smo problem brzo za sve koji su bili pogođeni ovim i izvinjavamo se zbog neugodnosti”.

Zanimljivo je da prestanak rada Instagrama nije bio u vezi sa nekom posebnom funkcijom, tako da ostali servisi rade. NetBlocks je prijavio da su problemi sa Instagramom primećni na globalnom nivou, ali sada više nema blokiranja rada koji je široko rasprostranjen.

Danas objavljeno

Ribe roboti koje jedu mikroplastiku

Zeljka

Italijanski “spyware” hakovao Apple i Android telefone

Zeljka

I Facebook prepisuje od TikToka

Zeljka

Ostavite komentar