Instagram dobija još više reklama - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Instagram dobija još više reklama

Meta je zabilježila pad zarade tokom drugog tromesečja, a kako bi prevazišla ove probleme kompanija planira da izvuče što više može iz Instagrama.

Zbog toga je u planu da se ubace reklame u još više delova popularne apliakcije, a ovo se posebno odnosi na Explore feed, kao i izvore objava sa korisničkih profila.

Brendovi sada mogu da prikazuju reklame u Explore feedu, dok su profilne feed reklame još uvek test fazi. Kompanija će takođe nekim kreatorima ponuditi šansu za deo zarade od reklama koje se prikazuju na njihovim profilnim feedovima.

Meta je najavila i neke druge poteze koji će biti implementirani u kompanijinu strategiju reklamiranja. Neki od njih će uticati i na Instagram.

Tako će kompanija isprobati reklame u formi uvećane realnosti i za feed i za Stories. Eksperimentiše se i sa novim formatima reklama za Facebook i Instagram Reels.

Trenutno, deluje da Meta ne razmišlja o tome da neki ljudi uopšte ne žele da vide reklame. Kompanija je čak veoma brzo nedavno preduzela akcije da se ukloni nezvanični Instagram klijent, koji nije prikazivao reklame korisnicima.

B92.

Danas objavljeno

Aplikacija korišćenjem vještačke inteligencije pretvara vaše fotografije u anime likove

Vanja A

Xiaomi 13 se pojavio na zvaničnim renderima; Poznat novi datum objave

Vanja A

Atari predstavlja neobjavljenu arkadnu igru koja je bila preteška za prosječnog igrača, te davne 1982. godine

Vanja A

Ostavite komentar