Insinje: Sari je izdao Napoli - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Insinje: Sari je izdao Napoli

Italijanski fudbalski reprezentativac i kapiten Napolija Lorenco Insinje je govorio o dolasku Mauricija Sarija u rivalski Juventus. Nekadašnji šef stručnog štaba Napolija je nedavno iz Čelsija otišao u torinsku “Staru damu”, što je izazvalo oštre reakcije u gradu na jugu Italije. Insinje je ponovio šta misli o Sariju i njegovom…

Italijanski fudbalski reprezentativac i kapiten Napolija Lorenco Insinje je govorio o dolasku Mauricija Sarija u rivalski Juventus.

Nekadašnji šef stručnog štaba Napolija je nedavno iz Čelsija otišao u torinsku “Staru damu”, što je izazvalo oštre reakcije u gradu na jugu Italije.

Insinje je ponovio šta misli o Sariju i njegovom postupku.

“Već sam jednom rekao, a ponoviću opet. To je izdaja. Sada moramo da se fokusiramo i da pokušamo da ga pobedimo. Naš cilj je Skudeto i to je ono za šta ćemo se boriti”, kaže Lorenco Insinje, koji je dres reprezentacije Italije oblačio 32 puta.

Lorenco Insinje prošle sezone nije pružao partije kakve se od njega očekuju, a bio je kritikovan i od trenera Anćelotija i predsednika De Laurentisa. Ipak, omaleni napadač ne namerava da napušta Napoli.

“Još uvek sam mlad, srećan sam u Napoliju. Želim da ostanem još dugo ovde. Ovo je moj san, počastvovan sam i ponosan što iz nedelje u nedelju oblačim plavi dres”, zaključio je napadač Napolija.

Danas objavljeno

Barselona opet razočarala – ostala bez 1/8 finala poslije 21 godine!

Vanja A

Panter junak, Partizan osvojio Pariz!

Vanja A

Zenit šokirao Čelsi u 94′ – Juventus slavi prvo mjesto!

Vanja A

Ostavite komentar