Informacije o Diablu 4 stižu sljedećeg vikenda? - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Informacije o Diablu 4 stižu sljedećeg vikenda?

Sve smo bliži velikoj konvenciji ogranizovanoj u čast kompanije Blizzard i njenih fanova, na kojoj će biti predstavljeno dosta novina za postojeće naslove, a možda i neke nove igre.

Što se novih igara tiče, fanovi na BlizzConu, početkom novembra, već godinama unazad željno iščekuju najavu igre Diablo 4, ali ona nekako uvek izmake.

I sada su se pojavile glasine koje govore o tome da je najava četvorke bliža nego prvi sneg kod nas. Ovoga puta se ne radi o insajderskim informacijama, već o knjizi koja predstavlja kolekciju umetnina iz Diablo sveta u kojoj se, pored ostalih, spominje i četvrti deo.

Knjiga će prikazati dosta originalnih radova vezanih za ovu popularnu franšizu, što većina fanova želi da vidi, ali trenutno nema zvanične potvrde da će rad iz četvorke biti prisutan, prenisi Play.

Nadamo se da će ove godine Diablo 4 stvarno biti najavljen, pošto je to verovatno jedino što može sprati gorčinu nastaju najavom Diablo Immortal mobilnog naslova, a tvrdnja da je prošle godine najava Diablo 4 odložena pred sam početak BlizzCon 2018 uliva još više nade da će se to sada desiti.

Izvor:play.co.rs

Danas objavljeno

Šef Applea: “Ako želite aplikacije sa strane, kupite Android telefon”

Vanja A

Apple Watch (2022) serija donosi tri modela, iPhone SE (2022) 3 GB RAM-a

Vanja A

Google objavio: Ovo ste najviše pretraživali u 2021. godini

Vanja A

Ostavite komentar