Indira iz Kolonije: "Muž je provokator, navija da se skinem, ali nemam više šta" - BIGportal.ba
Ex Yu

Indira iz Kolonije: “Muž je provokator, navija da se skinem, ali nemam više šta”

Bivša pevačica grupe Kolonija, Indira Levak, inače poznata po ogromnoj energiji gde god se pojavi, nedavno je stajlingom na nastupu u jednom beogradskom klubu oduševila prisutne.

“Obožavam ove sitne sate, pola 2 ujutru, tada smo svi puni energije, vedri i veseli. Ja iz Beograda ne izlazim nikada, ovde je uvek sjajna žurka”, započela je priču pevačica koja nikada nije krila da voli Srbiju i naše klubove, gde se, kako kaže, prave najbolje žurke.

Odgovarajući na pitanje novinara da li ima stilistu ili se sama sprema, Indira je, noseći crni kostim zakopčan do grla, za emisiju “Premijera” rekla da je sama svoj dizajner.

“Izgledam kao Betmenica, ja to stalno smišljam i postala sam sam svoj dizajner. Ali ne skidam se večeras, što sam skinula skinula sam. Verujte mi cela sam zabarikadirana da vi mediji ne bi mogli baš toliko da uživate. Moj muž voli kada se ja skidam. On je provokator, ona navija da se ja skinem. Kaže: ”Malo ti je vruće”. Siguran je u sebe, ja volim samo sigurne muškarce”, ispričala je pevačica.

Danas objavljeno

“Poslije 25 godina ponovo zajedno” Žarko Laušević u zagrljaju glumice

Vanja A

Gogu Sekulić otac kritikuje zbog pjesama, evo šta mu je ona obećala

Vanja A

Sandra Afrika u bijelom kupaćem pokazala ten i atribute

Vanja A

Ostavite komentar