Indijac lagao suprugu da ima virus korona da bi bio s ljubavnicom - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Indijac lagao suprugu da ima virus korona da bi bio s ljubavnicom

Oženjeni muškarac iz Indije nedavno je dospio na naslovne strane internacionalnih medija jer je lagao svojoj porodici da je pozitivan na virus korona samo da bi mogao vrijeme provoditi sa svojom ljubavnicom.

Krajem jula Maniš Mišra je pozvao svoju suprugu i saopštio joj da je uradio test i da je pozitivan na virus korona te da ne smiju više živjeti zajedno zbog njene sigurnosti. Nakon toga, on je ugasio svoj telefon, što je izazvalo paniku kod porodice. Njegova supruga je nazvala svog brata da joj pomogne nakon što je primila bizarni poziv, a on joj je savjetovao da u policiji prijavi da je njen suprug nestao.

Istaga koja je ubrzo započeta je otkrila da je Mišra koristio pandemiju virusa korona kao izgovor da bi mogao da provodi više vremena s ljubavnicom.

“Pozitivan sam na virus korona. Ne mogu više da živim”, bila je poruka koju je Mišra uputio svojoj supruzi prije nego što je nestao.

Policija je provjerila sve lokacije u gradu na kojima je moguće izvršiti testiranje na virus korona i došla do saznanja da se Mišra nije nigdje testirao. Nakon toga su provjerili njegovo kretanje u firmi u kojoj radi, gdje su saznali da je dobio otkaz jer je bio umiješan u prevaru.

Konačno nakon niza razgovora s njegovim prijateljima policija je saznala da je Mišra sve vrijeme lagao da je pozitivan na virus korona.

“Poslali smo tim policije na posljednju poznatu lokaciju, gdje smo zatekli njegov motocikl, ključeve i njegov ruksak koji je nosio na posao. Razgovarali smo i s ribarima u slučaju da su njegovo tijelo primijetili u rijeci. Ipak, bili smo poprilično sigurni da je živ”, rekao je portparol policije.

Iz policije su istakli da su pratili pozive s njegovog telefona i došli do saznanja da je nedaleko od svoje kuće ušao u jedan automobil i uputio se u susjedni grad gdje je imao ljubavnicu.

“Mišra je otpušten s posla zbog počinjene finansijske prevare. Aferu s ljubavnicom je imao nekoliko posljednjih godina i tražio je način da se oslobodi svoje supruge i kćerke, zbog čega je izmislio da je bolestan i da će počiniti samoubistvo”, rekao je izvor iz policije.

Policija je na kraju pronašla Mišru u gradu Indor, gdje je živio sa svojom ljubavnicom u nadi da će porodica misliti da je on mrtav. Policija ga je privela krajem septembra i vratila njegovoj porodici.

Korisnici društvenih mreža u Indiji su kroz šalu komentarisali ovaj slučaj, a jedan od njih je napisao da ne bi želio da bude u Mišrinoj koži nakon što bude objašnjavao porodici svoje postupke u posljednja dva mjeseca.

(odditycentral.com)

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar