Incident ispred Skupštine - Šešelj, Dveri, transparent... - BIGportal.ba
Region Vijesti

Incident ispred Skupštine – Šešelj, Dveri, transparent…

Ispred Skupštine Srbije danas je, pre početka sednice, došlo do incidenta.

Vozilo sa predsednikom Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavom Šešeljem izguralo je poslanike Dveri koji su ispred parlamenta došli da sačekaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako prenosi reporter Bete, Šešeljev automobil je izgurao poslanike Dveri i njihov transparent na kojem je pisalo “Danas izdaja – sutra robija”, a nakon što se automobil zaustavio, Šešelj je izašao i vređao lidera Dveri Boška Obradovića, a od svog vozača je tražio da ih zgazi automobilom.

Čovek koji je išao sa njim je gurao poslanike Dveri, a malo je nedostajalo da dođe i do incidenta s pripadnicima obezbeđenja parlamenta, koji su pokušali da smire situaciju.

Ubrzo su ispred skupštine izašli i poslanici SRS, koji su zvali poslanike Dveri na obračun, a tu se pojavio i predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je, takođe, vređao opozicione poslanike koji su čekali Vučića.

Nakon što je Vučić stigao u parlament, poslanici Dveri su mu vikali “Izdaja, izdaja”, dok su poslanice Srpske napredne stranke napravile živi zid između njega i opozicije.

Danas objavljeno

Lukajić sproveden u KPZ Tunjice

M.

Pronađen uginuli kit, jedan od najvećih viđenih na Mediteranu

M.

Prvi put ove godine: Sastaju se članice EU

M.

Ostavite komentar