Ime Maskovog i Grajmsinog sina je tehnički ispravno, ali neće biti prihvaćeno - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ime Maskovog i Grajmsinog sina je tehnički ispravno, ali neće biti prihvaćeno

“U Kaliforniji možete da koristite samo 26 slova engleskog jezika za ime svoje bebe”, kaže porodični advokat Dejvid Glas za magazin “Pipl”.

Dva dana nakon što su Ilon Mask i Grajms najavili rođenje njihovog sina i podelili na društvenim mrežama njegovo jedinstveno ime – X Æ A-12 – advokat za porodično pravo Dejvid Glas objašnjava da sve dok ime bebe ne bude tehnički legalno, da ga država neće prihvatiti.

“U Kaliforniji možete da koristite samo 26 znakova engleskog jezika u imenu bebe”, objašnjava on. “Dakle, ne možete imati brojeve, rimske brojeve, akcente, zvučne promene ili druge simbole ili emotikone. Iako je, recimo, apostrof za ime poput O’Connor “prihvatljivo”.

Glas tvrdi da će, ukoliko roditelji u krštenicu unesiunaziv X Æ A-12 ” sa neparnim brojevima, crticama i simbolima, biti odbijen i od njih će se tražiti da podnesu novi rodni list.

“Imaju priliku da ulože žalbu ukoliko im odbiju prijavu rođenih, ali malo je verovatno da će im biti odobrena, jer se Kalifornija… bori za korišćenje određenih simbola”, dodaje on.

Podsetimo, Grajms je na Tviteru objasnila da je deo imena njihovog sina A-12 “preteča SR-17 (naše omiljene letelice)”.

“SR-71, ali jeste”, napisao je Mask, ispravljajući je.

Grajmsova nije bila oduševljena muževljevom ispravkom, pozivajući se na to da se oporavlja posle operacije i da nije mogla na sve da misli.

Danas objavljeno

Preminuo Bob Mekgrat

Zeljka

Najčešće greške roditelja zbog kojih deca obolijevaju

Zeljka

Rijetko ko može da nadmaši Pamelu Anderson, ali Megan Foks je uspjela: Kako?

Zeljka

Ostavite komentar