"Imaš pravo": Severina se oglasila nakon optužbi da je pokušala ubiti Milana - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

“Imaš pravo”: Severina se oglasila nakon optužbi da je pokušala ubiti Milana

SEVERINA se danas na Instagramu oglasila simboličnom pjesmom “Imaš pravo” s novog albuma, nakon što je u srpskim medijima osvanula optužba da je “pokušala ubiti Milana Popovića”.

Severina je objavila snimak s gostovanja u showu Dalibora Petka na kojoj pjeva pjesmu “Imaš pravo”. Naslov pjesme stavila je i u opis objave uz crno srce.

 

View this post on Instagram

 

Imaš pravo🖤 #volimstosevolimo @daliborpetkoshow @marina.tucakovic #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Podsjećamo, pjevačica je na svom Instagramu objavila naslovnicu Srpskog telegrafa na kojoj stoji naslov “Severina pokušala da ubije Milana”, uz tvrđenje da policija istražuje napad. Pjevačica je odlučila prekinuti dugogodišnju šutnju i odgovoriti ocu svoga djeteta, ali i javnosti, na šokantne optužbe koje donosi spomenuti srpski medij.

 

View this post on Instagram

 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ”dijagnoza”, i neslužbeni status ”ubojice” u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ”pustio” u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ”borbi” na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe.

 

View this post on Instagram

 

Happyyyy💗💕💗🌸💞#bdayparty #love #onlylove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ”oglasa” u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ”daleko mu kuća..”

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

“U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ‘dijagnoza’, i neslužbeni status ‘ubice’ u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ‘pustio’ u javnost vijest o pokušaju njegovog ubistva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ‘borbi’ na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe”, napisala je.

“Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubicom.
Nisam ubica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sastav, koji ne funkcioniše, dozvoljava da rade šta hoće uz pomoć novca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ‘oglasa’ u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ‘daleko mu kuća…”’, zaključila je.

Ubrzo se javio i Milan Popović koji je za Index rekao da je Severinu Kojić i Igora Kojića prijavio policiji nakon što je pronašao čudnu napravu nalik na svijeću koja je gorjela ispred garaže njegove kuće u Zagrebu.

“Po povratku kući našao sam napravu nalik na svijeću koja je gorjela. Naprava je puno teža od svijeće i bila je ispunjena materijom nalik na katran. Bila je postavljena na sredini garažnih vrata, a vjetar je u međuvremenu ugasio plamen”, rekao nam je Milan Popović i dodao da je bio u šoku nakon što je pronašao napravu.

“Sutradan smo imali suđenje i oni su jedini znali da sam taj dan u Zagrebu. Moje sumnje su se obistinile kada sam pregledao snimke s nadzornih kamera na kojima se vidi da je napravu postavio Igor Kojić. Vidi se i registracija njegovog automobila”, ustvrdio je Popović i dodao da je odmah obavijestio policiju.

“Severinu ja nikad nisam nazvao ubicom, nisam pisao novinske naslove niti ih planiram pisati. Ona je sve izokrenula i ovo je ponovno napad na mene. Umjesto da opravda postupak svog supruga, ona me ponovno napada i kleveće”, zaključio je jučer Popović.

 

Index

Foto : Instagram/Printscreen

Danas objavljeno

Mračne strane bijele čokolade

V.R.

Britanac pati od rijetkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa

V.R.

Miodraga Dragičevića: Odbio alkotest, odveden u stanicu

V.R.

Ostavite komentar