Imaš 48 sati, pa žurka počinje: Domaćin prijetio gošći zbog vrlodobre recenzije na Airbnbu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Imaš 48 sati, pa žurka počinje: Domaćin prijetio gošći zbog vrlodobre recenzije na Airbnbu

Gošća koja je koristila usluge Airbnb-ja rekla je da se osetila prilično nesigurnom nakon što joj je domaćin kod koga je odsela slao preteće poruke kao odgovor na recenziju sa četiri zvezdice.

Dr Aleks Mur, asistent profesora ekologije, podelila je svoje iskustvo na društvenim medijima nakon što je boravila na imanju u Vankuveru u Kanadi, piše Independent.

Naime,ona je ostavila ocenu od četiri zvezdice za stan, zajedno sa recenzijom koja kaže: “Zaista sam uživala u svom vremenu ovde i sigurno bih došla ponovo”.

Ipak, domaćin kod koga je odsela nije bio impresioniran ovom recenzijom.

Kako je Aleks Mur napisala u tvitu, ostavila je ocenu 4/5 sa pozitivnom porukom, a domaćin ju je kontaktirao poslavši joj poruku na lični broj sa pratećim tekstom, jer je njena recenzija smanjila njegovu prosečnu ocenu sa 5 na 4,95.

“U interesu moje lične bezbednosti, kao i javne bezbednosti, @Airbnb: Možete li da objasnite meni i svima drugima zašto je domaćin koji mi je poslao ovu poruku i dalje aktivan na vašoj platformi? Ova osoba očigledno predstavlja pretnju i ne bi joj trebalo dozvoliti da ugošćuje goste.”

Zatim je podelila snimak ekrana poruke koju joj je navodno poslao domaćin, u kojoj je pisalo: “Imam tvoju sliku, tvoje ime i tvoj broj. Imaš 48 sati da ukloniš svoju recenziju ili ću unajmiti privatnog istražitelja da otkrije tvoju adresu i onda zabava počinje. Blokirana si da mi šalješ poruke na ovaj broj.“

Nakon što je kontaktirala policiju Vankuvera, dr Mur je rečeno da će službenik biti poslat da kaže domaćinu da je ostavi na miru.

Danas objavljeno

Ašton Kučer progovorio o rijetkoj dijagnozi koju je dobio: Sretan sam što sam danas živ

Vanja A

Ta godina je bila zlatno doba hard roka i hevi metala: Čak pet poznatih albuma je izašlo u samo 44 dana

Vanja A

Bivši muž protiv Britni Spirs: Djeca ne žele da je vide, podržavam njenog oca

Vanja A

Ostavite komentar