Imamo glavne specifikacije Huawei Nova 7 SE telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Imamo glavne specifikacije Huawei Nova 7 SE telefona

Huawei će tokom aprila predstaviti novu Nova seriju telefona. Očekuje se da će Nova telefoni ove godine stići nešto ranije, s obzirom na to da su Nova 5 modeli objavljeni sredinom 2019.

Huawei Nova 7 serija bi trebalo da uključuje modele Nova 7, Nova 7 Pro 5G i Nova 7 SE. Nedavno je Nova 7 Pro 5G primećen na 3C sertifikaciji, a sada je kineski dojavljivač objavio navodne specifikacije Huawei Nova 7 SE modela.

Dojavljivač, koji je došao do informacija iz lanca snabdevanja, tvrdi da će Nova 7 SE imati displej od 6.5 inča, sa punch-hole otvorom. Na poleđini telefona će se naći 64MP glavna kamera.


Telefon bi trebalo da pokreće Kirin čipset iz srednjeg segmenta, sa 5G podrškom. Veličina baterije nije poznata, ali se očekuje da će imati podršku za 22.5W brzo punjenje. Nova 7 SE bi mogao imati i senzor otiska prsta sa strane okvira.

Na 3C sertifikaciji je ranije otkriven i Huawei telefon sa brojem modela CDY-AN00, a listing potvrđuje da je u pitanju 5G telefon. Moguće je da će uređaj na tržište stići kao Nova 7 Pro, a koristiće Kirin 990 5G čipset.

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Istraživanje odgovorilo: Ko bolje štiti podatke – Android ili iPhone?

D

Sljedeći nivo: Sprema se savitljivi iPhone

D

Ovu aplikaciju koriste milijarde, a nema ni osnovnu zaštitu korisnika

D

Ostavite komentar